November 12, 2009

In De Kersenboom (Olaf Risee en Kristof Lauwers)

12.11.2009
In De Kersenboom (Olaf Risee en Kristof Lauwers)

Al jaren doen geruchten de ronde over vonken die overvliegen tussen de pen van dichter Olaf Risee en de realtime klankbewerkingen van Kristof Lauwers. Stem wordt programmeertaal, elektronisch geluid wordt taal. De werktitel van dit alles is In De Kersenboom en meandert vrijelijk tussen open klinkers en al even open source – software.

Logos Tetraeder, 20u00

————————————-

In De Kersenboom (Olaf Risee and Kristof Lauwers)

Rumours have been flying around for years of sparks flying between poet Olaf Risee’s pen and Kristof Lauwers’ realtime sound manipulations. Voice becomes program, electronics turn into language. The working title of the project is In De Kersenboom, where open vowels meet open source.

Logos Tetrahedron, 20u00