January 27, 2010

Over de grens

Woensdag 27 januari tot maandag 1 maart 2010
Over de grens, tentoonstelling over po√ętische dubbeltalenten
Stedelijke Openbare Bibliotheek, H. Heymanplein, Sint-Niklaas
Info: 03 760 91 53

Heel wat dichters gaan in hun werk wel eens Over de grens. Zij tasten de lijnen van hun medium af en maken uitstapjes naar andere disciplines. In de stadsbibliotheek grijpt een select gezelschap van dubbeltalenten in op het bibliotheekgebeuren. We verwelkomen onder andere beeldend werk van Joke Van Leeuwen, Renaat Ramon, Eva Mouton, Arnoud Rigter, Helen White, Maja Jantar, Annemarie Estor, Luc Fierens en Hauser. Ook toont de Bibliotheca Wasiana een aantal bibliofiele edities van Van Wilderode en dubbeltalenten Paul Snoek en Chris Ferket.

Opening tentoonstelling 27/01 om 20u, Cafetaria Stedelijke Openbare Bibliotheek
Dubbeltalenten lezen voor uit hun geschreven werk, waarmee de tentoonstelling Over de Grens wordt geopend.

————————————————-

Wednesday 27 January – Monday 1 March 2010
Over de grens, exhibition of double poetry talents
Stedelijke Openbare Bibliotheek, H. Heymanplein, Sint-Niklaas
Info: 03 760 91 53

Many poets cross borders in their work. They test the boundaries of their medium and take excursions into other disciplines. In Sint-Niklaas town library, a select company of doubly talented artists interact with the library surroundings. The exhibition will include visual work by Joke Van Leeuwen, Renaat Ramon, Eva Mouton, Arnoud Rigter, Helen White, Maja Jantar, Annemarie Estor, Luc Fierens and Hauser. The Bibliotheca Wasiana will also display special editions of Van Wilderode and ‘double talents’ Paul Snoek and Chris Ferket.

Exhibition opening: 27/01/10 at 20:00, Cafetaria Stedelijke Openbare Bibliotheek
‘Double talents’ will read from their written work.